.

.

New
Ворнер Линеарно/Алтра Индустриско Движење-К2Г10-230В-БР-08-Линеарен Погон: 600 фунти Номинално Оптоварување, 8 Во Мозочен Удар Lg, 60 во/мин, 50% Работен Циклус, 230V AC

Ворнер Линеарно/Алтра Индустриско Движење-К2Г10-230В-БР-08-Линеарен Погон: 600 фунти Номинално Оптоварување,

DEN 671.84

Тековен
Во продавницата

Линеарен Побудувач : 600 фунти Номинално Оптоварување, 8 Во Удар Lg, 60 во/мин, 50% Работен Циклус, 230v AC овој li Линеарен Побудувач : 600 lb Номинално Оптоварување, 8 Во Удар Lg, 60 во/мин, 50% Работен Циклус, 230 V AC оваа листа е за секој.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди