.

.

New
Сингкал водоотпорен безжичен повик sвона system system, повик на медицинска сестра доктор, пакет од 1 приемник за часовници и 10 пејџери

Сингкал водоотпорен безжичен повик sвона system system, повик на медицинска сестра доктор, пакет од

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Број на приказ : 10 броеви за движење Тип на приказ : Група од трицифрен или пет-цифрен број. Батеријата во приемникот за часовници може да се надополнува. Нето тежина на копчето за повик : 0,08 lb (37g). Клучен број : 2 (забава и ENT) Клучен живот : милион пати. Екран : OLED монохроматски екран. Време на вибрации : 1 до 15 секунди. Направен режим : Само вибрации. Капацитет на пејџер : 500. Материјал : компјутерска површина : полирање, сликарство со спреј, копче за мрзнување : компјутер. Траење на батеријата : 12-18 месеци. Приемникот за часовници е водоотпорен. (Може да се стави во длабока вода од 3,3 метри (1,0м), тогаш сè уште може да работи повеќе од 30 минути. Долгото растојание за пренесување му помага на системот за повици да биде погоден за местата на места : хотел, ресторан, кафе, суд за храна, спа -храна, итн. Системот за повикување безжични пејџер може да го намали собирањето на толпата и да ја подобри ефикасноста на работата. Кога клиентите треба да се сервираат, тие можат да го притиснат пејџер. Приемникот за часовници ќе го добие сигналот и ќе го извести келнерот со вибрации. Има функција на календарот, часовникот и алармот. Батеријата за полнење, 5 дена време во мирување. Со функција за брзо бришење, може да избрише еден регистриран број или сите регистрирани броеви со само еден клуч. Може да ги преземете информациите за регистрација со наполнет софтвер, ја олеснува регистрацијата. Со функција за криптирање, избегнувајќи ги информациите изгубени со работа со грешка. OLED екран, потенок, полесен и пофлексибилен анти-сеизмички и тропа. Вградена силиконска подлога, водоотпорно ракување со 360 степени. Мала, тенка, без завртка, лесно заменете ја батеријата. Натпревар со целиот приемник на Сингкал. Промени на анти-температура и влажност. Силна ЕМС анти-мешање. Има функција на календарот, часовникот и алармот. Батеријата за полнење, 5 дена време во мирување. Со функција за брзо бришење, може да избрише еден регистриран број или сите регистрирани броеви со само еден клуч.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди