.

.

New
Безбедност 1 -ви капакот на излезот на лентата за напојување

Безбедност 1 -ви капакот на излезот на лентата за напојување

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Се прилагодува на безбедно приложување на целата лента за напојување Може да биде поставен на wallид. Идеално за домашни канцеларии, телефони и набудувачи на расадници. Се прилагодува на безбедно приложување на целата лента за напојување. Може да биде поставен на wallид. Идеално за домашни канцеларии, телефони и набудувачи на расадници. Покријте цела лента за напојување за да го задржите вашето дете безбедно од приклучоците.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди