.

.

New
3м 14-18/10-12 мерач Браун -50pk

3м 14-18/10-12 мерач Браун -50pk

DEN 1052.80

Тековен
Во продавницата

14-18/10-12 мерач Браун 3М конектори без лемење. 1 -ви извор нуди целосен избор на електрични и автомобилски електрични терминали за професионално одделение. 14-18/10-12 мерач Браун. 3М конектори без лемење. 1 -ви извор нуди целосен избор на електрични и автомобилски електрични терминали за професионално одделение. Терминалите со ниска цена, висококвалитетни без лемење се совршен избор за вашите електрични проекти за жици, вклучително и дома и автомобили.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди