.

.

New
Кофи за домаќинство на knfut, кофи за кофа со железо, отворено градинарски сад за наводнување, кујна кујна за домаќинство, кофа за кофа

Кофи за домаќинство на knfut, кофи за кофа со железо, отворено градинарски сад за наводнување, кујна

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

☼ Изградените ознаки за мерење на детергентот во дното на корпата ја елиминираат потребата за дополнителна мерна чаша * Не е лесно деформирано и не е лесно смачкано. *Различни бои, светли бои, без избледување, без пилинг на боја. *Користејќи висококвалитетно двојно коњско железо, светлосна боја, топла боја, бесплатно да се совпаѓаат со вештачки цвеќиња. * Разновиден и модерен, погоден за најразлични сцени во стилот. ☼ Изградените ознаки за мерење на детергентот во дното на корпата ја елиминираат потребата за дополнителна мерна чаша. * Не е лесно деформирано и не е лесно смачкано. *Различни бои, светли бои, без избледување, без пилинг на боја. *Користејќи висококвалитетно двојно коњско железо, светлосна боја, топла боја, бесплатно да се совпаѓаат со вештачки цвеќиња. * Разновиден и модерен, погоден за најразлични сцени во стилот. *Боја : виолетова, жолта, црвена, сина*материјал : железо*Опсег : Дома, отворено, фабрика*Тип : Преносен, декоративен.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди