.

.

New
Алатка за лак Sander, широка апликација за шкурка за шкурка фирма за фиксирање на дрво

Алатка за лак Sander, широка апликација за шкурка за шкурка фирма за фиксирање на дрво

DEN 529.60

Тековен
Во продавницата

Паметно пескарење : Пролетните слотови од обете страни можат цврсто да го држат ременот за пескарење, со што не е лесно да се спушти и да се обезбеди добри ефекти Прилагодување : Ротирајте ја горната завртка и можете лесно да ја прилагодите должината на пескарење на шкурката, што ќе ја подобри вашата работна ефикасност. Подобар дизајн : Дизајн во форма на лак заедно со одличен материјал ABS овозможува удобно чувство на рака, така што нема да се заморите после долго работење. Практична употреба : Овозможува широка примена при полирање на дрвени производи, метали, автомобилски и така натаму, многу практични и сигурни. Различни грицки : Постојат 6 ролни документи за песок на ременот со 5 вида решетки, вклучувајќи 150 решетки, 240 решетки, 320 решетки, 400 решетки, 600 решетки. Паметно пескарење : Пролетните слотови од обете страни можат цврсто да го држат ременот за пескарење, со што не е лесно да се спушти и да се обезбеди добри ефекти. Прилагодување : Ротирајте ја горната завртка и можете лесно да ја прилагодите должината на пескарење на шкурката, што ќе ја подобри вашата работна ефикасност. Подобар дизајн : Дизајн во форма на лак заедно со одличен материјал ABS овозможува удобно чувство на рака, така што нема да се заморите после долго работење. Практична употреба : Овозможува широка примена при полирање на дрвени производи, метали, автомобилски и така натаму, многу практични и сигурни. Различни грицки : Постојат 6 ролни документи за песок на ременот со 5 вида решетки, вклучувајќи 150 решетки, 240 решетки, 320 решетки, 400 решетки, 600 решетки.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди