.

.

New
Qwork Vix Bits само центрирање на клик за промена на вратата на вратата на вратата Бит постави челик со висок степен, 5/64 , 7/64, 9/64 , 11/65, 5mm, 13/64 , 1/4

Qwork Vix Bits само центрирање на клик за промена на вратата на вратата на вратата Бит постави челик

DEN 228.00

Тековен
Во продавницата

1) големина на вежба : 5/64 ", 7/64", 9/64 ", 11/64", 5mm, 13/64 ", 1/4" 2) Функција за само-центрирање на вежба за прецизно позиционирање и дупчење без одење. 3) Дизајн на клик-промена на 1/4 "хексадецимален шенк (6,35мм), брзо, едно раце и ослободување на битови. 4) пилевина автоматски ќе се испушти од горниот дел на дупките од обете страни-без вежбана вежба. 5) Алуминиумска легура школка, вежба за вежба направено од 4241 челик со голема брзина. Потешко и поостри. Може да ги дупчи дупките за водичи на кабинетот и вратата побрзо. ", 11/64", 5мм, 13/64 ", 1/4". 2) Функција за само-центрирање на бит за вежбање за прецизно позиционирање и дупчење без околу одење. 3) клик-промена дизајн на 1/4 "хексадеци (6,35мм), брзо, еднократно оптоварување и ослободување на битови. 4) Sawdust автоматски ќе се испушти од горниот дел на дупките од двете страни - без да се блокира вежба. 5) Алуминиумска легура обвивка, вежбање на вежба направено од 4241 челик со голема брзина. Потешко и поостри. Може да ги дупчи дупките за водење на кабинетот и вратата побрзо.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди