.

.

New
Century Spring Corp ext o = .172, L = 1,13, w = 0,020

Century Spring Corp ext o = .172, L = 1,13, w = 0,020

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

Категорија : - Хардвер, сврзувачки елементи, додатоци, извори - продолжение, влечење МФР : - Серија на пролетни Корп век : . Пакет : - кутија. Статус на дел : - Активен. Категорија : - Хардвер, сврзувачки елементи, додатоци, извори - продолжение, влечење. МФР : - Серија на пролетни Корп век : . Пакет : - кутија. Статус на дел : - Активен.172, L = 1,13, w = 0,020 Спецификација на производот : Категорија : - Хардвер, сврзувачки елементи, додатоци, извори- продолжение, цртеж MFR : - Century Spring Corp Серија : Пакет : - Статус на дел од делот : - Активен Дијаметар на жица : - 0,020 "; (0,51мм) Материјал : - Дијаметар на музичка жица- Надвор : - 0,170"; (4,32мм) Стапка : - 1,6 фунти/во оптоварување : - 2,5 фунти Заврши : - Цинк 5 : - 1.62000 $ статус на ROHS : ROHS3 во согласност со ECCN : - EAR99 HTSUS : - 7320.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди