.

.

New
Хаимер 40.844.3/8z.3 Енергијата се смалува Чак, дијаметар од 3/8 , мачка 40, ZG 130

Хаимер 40.844.3/8z.3 Енергијата се смалува Чак, дијаметар од 3/8 , мачка 40, ZG 130

DEN 779.20

Тековен
Во продавницата

Прецизност на толеранцијата на толеранцијата на 3 Избалансиран на G2.000 вртежи во минута. Сите функционални површини прецизно ниво. Прецизност на толеранцијата на толеранцијата на 3. Избалансиран на G2.000 вртежи во минута. Сите функционални површини прецизно ниво. Хајмер - победи на квалитет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди