.

.

New
Замена за iRobot Scooba 5910 Батерија + Универзален полнач компатибилен со IROBOT SCOOBA ROBOBOT FLOW CLEAD BATTery and Charger

Замена за iRobot Scooba 5910 Батерија + Универзален полнач компатибилен со IROBOT SCOOBA ROBOBOT FLOW CLEAD BATTery and

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

Замена Иробот Скуба 5910 Батерија и полнач Замена за батериите за чистење на роботски подот на i Robot Scooba. Количина : 1 батерија, 1 полнач, гаранција од една година. Капацитет : 4500m Ah, бренд на батерии нагоре. Универзален полнач за i Robot Roomba 400, 500, 600, 700, 800 серии и батерија Скуба. Замена Иробот Скуба 5910 Батерија и полнач. Замена за батериите за чистење на роботски подот на i Robot Scooba. Количина : 1 батерија, 1 полнач, гаранција од една година. Капацитет : 4500m Ah, бренд на батерии нагоре. Универзален полнач за i Robot Roomba 400, 500, 600, 700, 800 серии и батерија Скуба. Забележете : Ова е дел за замена на марката на батеријата, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Било какви гаранции за овој производ се нудат исклучиво од батеријата Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди