.

.

New
LED SMD DIY лемење компонента за вежбање Вештина за обука за вештина за почетник

LED SMD DIY лемење компонента за вежбање Вештина за обука за вештина за почетник

DEN 396.80

Тековен
Во продавницата

Дизајнот на таблата PCB е разумен, на големината е иста како и големината на личната карта, можете да се вклопите во вашата Употреба на најчесто користени компоненти на лепенка. Левата и десната три колони на компоненти се користат за вежбање заварување, секоја колона со. Средното кружно коло е коло за осветлување на вода, кое е составено од 4017, NE555, што емитува диоди. Исто така, се користи задниот дел од колото, има владетел, удобен за мерење на компонентите. Постојат примери за жица за PCB за да се олесни употребата на PCB дизајн. Опис : - Дизајнот на таблата PCB е разумен ,, големината е иста како и големината на личната карта, можете да се вклопите во вашата. - Употреба на најчесто користени компоненти на лепенка. - Левата и десната три колони на компоненти се користат за вежбање заварување, секоја колона со. - Средното кружно коло е коло за осветлување на вода, кое е составено од 4017, NE555, што емитува диоди. - Се користи и задниот дел од колото, има владетел, удобен за мерење на компонентите. Постојат примери за жица за PCB за да се олесни употребата на PCB дизајн. Спецификација : - Материјал : Електронски компоненти - Големина на таблата PCB : Приближно.17inch - Оперативен напон на кола : 3-12 V - Многу видови компоненти, најчесто се користат компоненти, многу погодни за обука. - Заварувањето е прекрасна палета на патеки : Сет на материјали1 парче англиски прирачник : Ве молиме, дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. Ве молиме, проверете дали не ви пречи пред да купите. Фото бојата може да биде малку поразлична од вистинскиот производ поради прикажување на боја на различни монитори. Ви благодариме за вашето разбирање и уживајте во моментот на шопинг.

Останатите карактеристики

- Material:
electronic components
- PCB board size :
approx. 81 x 55mm/ x 2.17inch
- Circuit operating voltage:
3-12V
- Many types of components, are commonly used components, very suitable for training.:
- Welding is a beautiful circuit:
Package Includes:
Set of Materials:
1 Piece English manual:
:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Please make sure you do not mind before you purchase.:
Photo color might be a little different from the actual product due to color display of different monitors.:
Thanks for your understanding and enjoy your shopping moment.:
Обновено

Слични понуди