.

.

New
5 пакет - Замена за батеријата AT & T SL82218 - Компатибилна со батеријата за телефон без безжичен AT & T

5 пакет - Замена за батеријата AT & T SL82218 - Компатибилна со батеријата за телефон без безжичен AT & T

DEN 1380.80

Тековен
Во продавницата

Замена AT & T SL82218 Батерија Замена за батерии без безжични батерии АТ & Т. Количина : 5, гаранција за живот. Капацитет : 700m Ah, бренд на батерија на Upstart. Забележете : Ова е дел за замена на марката на батеријата, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Било какви гаранции за овој производ се нудат исклучиво од батеријата Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди