.

.

New
Monoprice AC1200 безжичен двоен опсег Gigabit Router

Monoprice AC1200 безжичен двоен опсег Gigabit Router

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Во согласност со IEEE 802 Работи на опсегот 2.0 GHz истовремено. Вклучува четири пристаништа 10/100/1000 Mbps RJ45 за жични врски. Вклучува три 5 DBI антени за супериорен прием. Обезбедува ширина на опсег до 300 Mbps на опсегот 2.4 GHz и до 900 Mbps на опсегот 5 GHz. Во согласност со IEEE 802. Работи на опсегот 2.0 GHz истовремено. Вклучува четири пристаништа 10/100/1000 Mbps RJ45 за жични врски. Вклучува три 5 DBI антени за супериорен прием. Обезбедува ширина на опсег до 300 Mbps на опсегот 2.4 GHz и до 900 Mbps на опсегот 5 GHz. Исклучете се од преполниот безжичен опсег од 2,4 GHz и постигнете светкави безжични и жични брзини со помош на овој AC1200 безжичен двоен опсег Gigabit рутер од Monoprice! Овој рутер го олеснува преполнувањето на опсегот 2.4 GHz со додавање на втор канал на 5 GHz. Вашата постојна опрема од 2,4 GHz Wi-Fi сè уште може да се поврзе во опсегот 2.4 GHz, додека вашата понова опрема за Wi-Fi ќе може да се поврзе на опсегот од 5 GHz. Вклучува четири пристаништа 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet за жични мрежни врски и четири фиксни 5 DBI антени за супериорен безжичен прием. Може да постигне брзина до 300 Mbps на опсегот 2.4 GHz и до 900 Mbps на опсегот 5 GHz. Поддржува голем број на напредни карактеристики, вклучително и поддршка за повеќе SSID, контрола на ширина на опсег и VPN Pass-Through. Вклучен е кабел за етернет и отстранлив штанд.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди