.

.

New
Малина Пи Пико табла со табла за реле „Малина Пи Пико“, повеќенаменска реле-табла контрола до 4 уреди Raspberry PI Pico комплет

Малина Пи Пико табла со табла за реле „Малина Пи Пико“, повеќенаменска реле-табла контрола до 4 уреди Raspberry

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

Raspberry Pi Pico е ниска цена, микроконтролер табла со високи перформанси со флексибилни дигитални интерфејси, изградени на силикон дизајниран на Raspberry Pi Microcontroller чип RP2040 дизајниран од Raspberry Pi во Велика Британија. Двоен-јадрен кортекс на кортекс M0+ процесор, флексибилен часовник што работи до 133 MHz. 264 KB SRAM и 2 MB меморија на одборот. Кастелиран модул овозможува лемење директно на таблите за превозникот.1 Поддршка за домаќинот и уредот. Режими на спиење и заспани со ниска моќност. 4 висококвалитетно штафета и оптоварување до 240 V AC@ 7 A, 30 V DC@ 10 A. Opto Coupler (Ctr : 50 ~ 600% на IF = 5 MA, VCE = 5 V). Стандардизирана форма и дизајн на таблата. Индикации LED за статусот на излез на реле. Комплетите за контрола на релето му овозможуваат на корисникот да ги контролира релеите со сопствени иглички, освен стандардните иглички. Заглавие за редење 40-пински за пико. 40 пински надворешни машки заглавија за GPIO. 1 x малина Пи Пико табла. 1 x реле -табла за малина Пи Пико. Raspberry Pi Pico е прва табла за микроконтролер на Raspberry Pi, дизајнирана специјално за физички компјутери. Може лесно да се репрограмира преку USB од малина Пи или друг компјутер со употреба на C/C ++ SDK или официјалното пристаниште за микропитон. Одборот за реле „Raspberry Pi Pico“ му помага на корисникот да контролира до 4 уреди и да го направи попаметно. Одборот за реле PICO обезбедува начин на корисниците да ги контролираат уредите со висок напон/струја. Одборот за реле PICO е специјално направена да работи со таблата Raspberry Pi Pico. Raspberry Pi Pico е прва табла за микроконтролер на Raspberry Pi, дизајнирана специјално за физички компјутери. Може лесно да се репрограмира преку USB од малина Пи или друг компјутер со употреба на C/C ++ SDK или официјалното пристаниште за микропитон. Одборот за реле „Raspberry Pi Pico“ му помага на корисникот да контролира до 4 уреди и да го направи попаметно. Одборот за реле PICO обезбедува начин на корисниците да ги контролираат уредите со висок напон/струја. Одборот за реле PICO е специјално направена да работи со таблата Raspberry Pi Pico. Raspberry Pi Pico е првиот производ изграден на силикон дизајниран во куќата овде на Raspberry Pi („Raspberry Silicon“).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди