.

.

New
Филм за заштита на екранот со центричен мат против сјај, компатибилен со Lenovo ThinkCentre 22 TiO22 Gen 4 [Пакет од 2]

Филм за заштита на екранот со центричен мат против сјај, компатибилен со Lenovo ThinkCentre 22 TiO22 Gen 4 [Пакет од 2]

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Ултра-тенкиот филм за заштитник на матниот екран дизајниран специјално за Lenovo Think Centre 22 Tio22 Gen 4 (Touch) Анти-сјајната облога ја подобрува видливоста на екранот во амбиенталното светло со значително намалување на сјајот на екранот и рефлексиите слични на огледалото. Го штити Lenovo Think Centre 22 Tio22 Gen 4 (Touch) од гребнатини и измами и помага во намалување на измамниците на прстите. Цврсто се придржува на рамната површина на екранот без да се меша во чувствителноста на допир. Пакетот вклучува : 2 x Lenovo Think Centre 22 Ti O22 Gen 4 (Touch) Заштитници на екранот и комплет за примена. Ултра-тенкиот филм за заштитник на матниот екран дизајниран специјално за Lenovo Think Centre 22 Tio22 Gen 4 (Touch). Анти-сјајната облога ја подобрува видливоста на екранот во амбиенталното светло со значително намалување на сјајот на екранот и рефлексиите слични на огледалото. Го штити Lenovo Think Centre 22 Tio22 Gen 4 (Touch) од гребнатини и измами и помага во намалување на измамниците на прстите. Цврсто се придржува на рамната површина на екранот без да се меша во чувствителноста на допир. Пакетот вклучува : 2 x Lenovo Think Centre 22 Ti O22 Gen 4 (Touch) Заштитници на екранот и комплет за примена. Условите за амбиентална светлина создаваат рефлексии од сјајните површини, па оттука и вишокот светло од сончева светлина или затворено осветлување видливоста и го одвлекува вниманието на непречена интеракција со вашиот дигитален дисплеј. Целосниот мат за Lenovo Think Centre 22 Tio22 Gen 4 (Touch) е заштитник на екранот што го решава ова ограничување на сјајната површина со својата анти-сјајна обвивка. Заштитникот на екранот заснован на филмот се шири рефлексии слични на огледало кои помагаат во зголемена видливост и со нејзината матна површина помага во намалувањето на измамниците на прстите. Заштитникот е лесен за примена на напредна поддршка за силиконски лепило што цврсто се придржува на екранот без заробени џебови на воздухот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди