.

.

New
Предностех Тест Сита Од Нерѓосувачки Челик, Дијаметар Од 12 Инчи, #140 Мрежа, Половина Висина

Предностех Тест Сита Од Нерѓосувачки Челик, Дијаметар Од 12 Инчи, 140 Мрежа, Половина Висина

DEN 2993.12

Тековен
Во продавницата

#140 големина мрежа Нерѓосувачки челик рамка, нерѓосувачки челик жица крпа. Половина Висина (1-5/8" длабочина на жица крпа). Серискиот број е врежан на секое сито и содржан во етикета со бар-код, следејќи ги виталните информации. #140 големина мрежа. Нерѓосувачки челик рамка, нерѓосувачки челик жица крпа. Половина Висина (1-5/8" длабочина на жица крпа). Серискиот број е врежан на секое сито и содржан во етикета со бар-код, следејќи ги виталните информации. Ситото Од Нерѓосувачки Челик Avantech # 140 е со беспрекорен квалитет. Повеќе точки на инспекција се вградени во производството. Системот за мерење на жичаната ткаенина може да се следи според стандардите НА НИСТ и секое сито е означено за следливост. Рамката формирана со умирање обезбедува соодветно вклопување, супериорен квалитет и перформанси, гарантирајќи дека спецификациите На Американското Друштво за Материјали за Тестирање (АСТМ) секогаш се исполнети. Серијализирани за да се исполнат системите за обезбедување квалитет со највисока оценка за следливост на мерните уреди. Серискиот број е врежан на секое сито и содржан во етикета со шифра, следејќи ги виталните информации како на пример кога е произведено сито и која многу жичана ткаенина се користела за производство на секое сито. Доаѓа Со Сертификат за Усогласеност што се применува НА спецификациите НА АСТМ Е 11 што го носат серискиот број на вашето сито и датумот на бродот. Сите заштитни мерки се поставени за поддршка и обезбедување на вашата програма за обезбедување квалитет. Сад Стандардна Големина Мрежа : . Рамка Материјал : Нерѓосувачки Челик. Жица Ткаенина Материјал : Нерѓосувачки Челик. Висина На Сито : Половина. Дијаметар На Сито : 12 Инчи. Предност # : 140 SS12 H.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди