.

.

New
Лабасикс 3-Стегач За Вртење со 3 Краци, Цврста Повеќенаменска Приспособена Повеќенаменска Стегалка За Вртење Од 360 Степени Со Глава На Шефот за Лабораториска Употре

Лабасикс 3-Стегач За Вртење со 3 Краци, Цврста Повеќенаменска Приспособена Повеќенаменска Стегалка За Вртење Од

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Оваа лабасика 3 стегач се користи за безбедно држење на речиси секаков вид апарати и стакларија со вилици обложени со гума што не се лизга Вградениот држач за глава на шефот за лесно прицврстување на лабораториска рамка или друг апарат е прилагодлив со навртка за проверка на кој било агол. Завртката за прилагодување помага да се обезбеди прецизно регулирање на притисокот и да се намалат шансите за кршење на стаклените садови. Стегач од типот на вртење од 360 степени; големина на макси мама зафат од 90 мм (3,54 инчи). Гаранција : 1-годишна ограничена гаранција; доколку е оштетена, ве молиме контактирајте не веднаш; ние ќе го решиме додека не се задоволи. Оваа лабасика 3 стегач се користи за безбедно држење на речиси секаков вид апарати и стакларија со вилици обложени со гума што не се лизга. Вградениот држач за глава на шефот за лесно прицврстување на лабораториска рамка или друг апарат е прилагодлив со навртка за проверка на кој било агол. Завртката за прилагодување помага да се обезбеди прецизно регулирање на притисокот и да се намалат шансите за кршење на стаклените садови. Стегач од типот на вртење од 360 степени; големина на макси мама зафат од 90 мм (3,54 инчи). Гаранција : 1-годишна ограничена гаранција; доколку е оштетена, ве молиме контактирајте не веднаш; ние ќе го решиме додека не се задоволи. Опис оваа лабасика 3 стегач за прицврстување се користи за безбедно држење на речиси секаков тип на апарати и стакларија со вилици обложени со гума што не се лизга вградениот држач за главата на шефот за лесно прицврстување на лабораториска рамка или друг апарат се прилагодува со навртка за проверка на кој било агол завртката за прилагодување помага да се обезбеди прецизно регулирање на притисокот и да се намалат шансите за кршење на стаклените садови360 степени стегач за вртлив тип; макси мама зафат големина од 90 мм (3,54 инчи)гаранција : 1-годишна ограничена гаранција; доколку е оштетена, ве молиме контактирајте не веднаш; ние ќе го решиме додека не се задоволи.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди