.

.

New
Сони Пресман ТЦМ-С64В Касетофон

Сони Пресман ТЦМ-С64В Касетофон

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Функција За Брза Репродукција Снимање Со Глас (В. Микрофон Сензитивност Прекинувач. Автоматско Исклучување На Крајот на Лентата. Функција За Брза Репродукција. Снимање Со Глас (В. Микрофон Сензитивност Прекинувач. Автоматско Исклучување На Крајот на Лентата. Снимач Со Глас Со брза репродукција и прекинувач за чувствителност на микрофон.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди