.

.

New
Химедија Лаборатории Мв658-5КГ Хивег Кг Агар База, 5 кг

Химедија Лаборатории Мв658-5КГ Хивег Кг Агар База, 5 кг

DEN 10474.08

Тековен
Во продавницата

Суспендирајте 19,53 грама во 900 мл дестилирана вода Загрејте до вриење за целосно растворање на медиумот. Светло розова боја, хомогена слободна тече во прав. Ким-Гепферт (КГ) Базата На Хивег Агар Со додадени додатоци се користи за промовирање на брза и слободна спорулација на бацил цереус и бацил тирингиенсис.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди