.

.

New
ЦГОЛДЕНВОЛ 300в Ултразвучен Генератор Со Двојна Фреквенција Дигитален Ултразвучен Чистач/Чистач На Накит/Средство За Чистење Стакло Микро Ултразвучна Машина За Чи

ЦГОЛДЕНВОЛ 300в Ултразвучен Генератор Со Двојна Фреквенција Дигитален Ултразвучен Чистач/Чистач На Накит/Средство За

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Користење контрола на ширината на пулсот, попрецизно и постабилно прилагодување на излезната моќност Користење контрола на ширината на пулсот, попрецизно и постабилно прилагодување на излезната моќност. Автоматско прилагодување и автоматско следење на фреквенцијата, така што тонот машина постабилна полесно. Подобрени функции за заштита на колото : заштита од прекумерна температура и заштита од струја, така што посигурни. Новиот дизајн за оптимизација на структурата на колото, целиот рационален распоред и одржување поудобно и помалку скапо.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди