.

.

New
Перлик 50248а4 Хемиска Пумпа Глава

Перлик 50248а4 Хемиска Пумпа Глава

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Вистински оем замена дел Перлик е национален лидер во вкупниот пакет бар и производство на системи за пијалаци. Користете вистински оем делови за сигурност и сигурност на безбедноста. Перлик 50248а4 Хемиска Пумпа Главата. Перлик е водечки снабдувач на вистински делови за замена НА ОЕМ за индустријата за комерцијална кујна.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди