.

.

New
Cubitron II Hookit Чиста Брусење Диск Рампа Кука Спасител, 6' со 3/4' Центар Дупка, 25 Дупки, Кука и Јамка Прилог-за употреба На Вакуум Сандерс-20445,

Cubitron II Hookit Чиста Брусење Диск Рампа Кука Спасител, 6' со 3/4' Центар Дупка, 25 Дупки, Кука и Јамка Прилог-за

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Ефективни Максимизира животот НА ВАШИОТ 3м Хукит Рампа или Диск Рампа. Одржува оптимална евакуација на прашина со шема на дупка што точно одговара на ОНАА на Вашиот 3м Чист Диск за Брусење. Ја зачувува вашата инвестиција ВО Системот За Чисто Брусење ОД 3 МЕТРИ. 6 инчи дијаметар. Чиста Подлога За Дискови За Брусење. Заштедата НА Чиста Кука ЗА Брусење ОД 3 МЕТРИ Прави исто како што вели : го штити и продолжува животниот век на куките на новата Подлога За Чист Диск за Брусење Со Кука. Овој штедач на куки обезбедува дополнителен нискобуџетен заменлив слој на куки што може да се потроши за време на употребата, наместо оние на самата подлога за дискови. Ова го продолжува животниот век на подлогата и ги минимизира скапите замени каде што се појавуваат повторени шанси за диск. - За да се заштити интегритетот и животот на ВАШАТА Подлога ЗА Куки ОД 3 МЕТРИ, беше измислен Штедачот За Чиста Кука ЗА Брусење ОД 3 МЕТРИ. Со дупки што точно одговараат на дизајнот со повеќе дупки на Вашата Чиста подлога за дискови за Брусење, тој го продолжува животниот век на вашата подлога и го одржува интегритетот на системот за чисто брусење, осигурувајќи се дека ќе добиете најмногу поврат од вашата инвестиција. - 3м хукит системи дозволува илјадници лесни прилози, одреди и прилози. Цврсти куки на страничната мрежа за примање со податливи јамки на дискот за да обезбедат сигурно абразивно прицврстување. - Со текот на времето, повторените промени на дискот ќе ги заморат куките на подлогата на дискот и ќе го намалат нивото на сила на прицврстување помеѓу дискот и подлогата. За да ја заштитите вашата специјализирана Подлога За Куки и да го продолжите нејзиниот корисен век, 3М го разви овој нискобуџетен додаток за заштеда на куки. Дел од целиот Систем За Чисто Брусење ОД 3 МЕТРИ, Штедачот За Чиста Кука за Брусење е само еден мал дел од големата слика : интегриран систем на алатки и додатоци дизајнирани да работат заедно за да ви помогнат да постигнете најдобри можни резултати и најефикасно, додека произведувате почиста работна средина и за здравјето на работниците и за продуктивноста.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди