.

.

New
D&засилувач; D PowerDrive 20/A54 Бенд V Појас, Гума, 1 Бенд

D&засилувач; D PowerDrive 20/A54 Бенд V Појас, Гума, 1 Бенд

DEN 2103.84

Тековен
Во продавницата

Појас 1/2 x 56in OC 20 Бенд Произведено Од D&D Power Drive. D&D моќ Погон бренд производ. Произведено Во Кина. Појас 1/2 x 56in OC 20 Бенд. Произведено Од D&D Power Drive. D&D моќ Погон бренд производ. Произведено Во Кина. D&D Power Drive banded, завитканите V-ремени даваат максимални перформанси на ременот, исто како и нивните колеги со еден појас. Ремените се конструирани од истите високо конструирани материјали со високи перформанси како и единечните завиткани ремени. Компонентите се произведени со користење на најновата технологија за појас достапна на глобална основа.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди