.

.

New
3/8-16 х 1-3/4 Завртки За Превоз И Навртки Топло Поцинкувано количество 100

3/8-16 х 1-3/4 Завртки За Превоз И Навртки Топло Поцинкувано количество 100

DEN 2.33

Тековен
Во продавницата

Превоз Завртки Топло Поцинковани Превоз Завртки Топло Поцинковани. Завртка за превоз, завртка за тренер или завртка со квадратен врат со тркалезна глава се користи преку плочи за зајакнување на железо од двете страни на дрвен зрак. Вообичаено е да се користат на гола дрва, квадратниот дел дава доволно зафат за да се спречи ротација.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди