.

.

New
Диксон Ф30-06ММБ Рачно Одвод Вилкерсон Авиокомпанија Џамбо Филтер Со Метален Сад И Стакло За Видување, 3/4 Големина, 316 СКФМ Проток, 200 Псиг Притисок

Диксон Ф30-06ММБ Рачно Одвод Вилкерсон Авиокомпанија Џамбо Филтер Со Метален Сад И Стакло За Видување, 3/4 Големина,

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Вилкерсон авиокомпанија џамбо филтер со метален сад и стакло за видување 1qt сад капацитет. 5 микрон елемент. Максимална работна состојба : 200 ПСИГ (13,8 бари) и 32 степени Ф до 150 Степени Ф (0 степени Ц до 65,5 степени Ц). Вилкерсон авиокомпанија џамбо филтер со метален сад и стакло за видување. 5 микрон елемент. 1qt сад капацитет. Максимална работна состојба : 200 ПСИГ (13,8 бари) и 32 степени Ф до 150 Степени Ф (0 степени Ц до 65,5 степени Ц). Дизајниран само за воздушни услуги.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди