.

.

New
Флеш Картички За Мали Деца 2-4 Години-Џамбо Учење Кутија Во Собата Со Вистински Слики-Азбука Број Емоции Животински Вид Зборови Боја Форми - Дете Флеш Картички За Гра

Флеш Картички За Мали Деца 2-4 Години-Џамбо Учење Кутија Во Собата Со Вистински Слики-Азбука Број Емоции Животински

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

ОГРОМЕН, ИСКЛУЧИТЕЛЕН ЏАМБО СЕТ од 468 флеш картички за мали деца 2-4 години Се што ви треба за солидна рана предучилишна подготовка – азбука флеш картички, Броеви, Емоции, Делови Од Телото, Први Зборови, Храна, Облици На Бои, Овошје, Животно, Зборови за Видување флеш картички градинка , Спротивности, Занимања, водич За Учење Математика 20 Квиз Картички; Совршени флеш картички за мали деца на возраст од 2-3 години за играње широк спектар на забавни игри. МНОГУ НАМЕНИ-За Пред-К до 3 Одделение! Научните пчелни флеш картички за мали деца 2-4 години може да се користат во градинка со сјајна, сува површина за бришење за децата да користат маркери за суво бришење на нив за вежбање постојано пишување на нивните букви и броеви. ФОТОГРАФИИ Од РЕАЛНИОТ ЖИВОТ Научните Пчелни Фото-Картички имаат слики од реалниот живот на задниот дел од секоја од нив за да им помогнат на децата подобро да се поврзат со она што го гледаат околу нив. Докажано е дека на децата реалните слики им се многу поинтересни од слатките детски цртежи. Комплетот флеш картички На Пчелата Научник има голема разновидност од 18 категории со повеќе вештини и 468 картички. Картичките може да се користат од мали деца до деца од предучилишна возраст, деца од 1, 2, 3 одделение до крај. Доаѓа со 40 забавни игри за учење (секоја категорија има свои специфични игри за учење) и 20 привлечни квиз картички (како " овие патувања по железнички пруги, што се тие?”). Одлично прво дете флеш картички за вашето дете да научат да пишуваат азбука букви и; броеви. Секоја картичка има упатства и е ламинирана за вашето дете да може постојано да вежба пишување букви и бројки. Нашите предучилишни флеш картички се направени од цврст картички со ламиниран слој, нетоксични материјали и заштитен филмски слој, обезбедувајќи безбедност и поголема издржливост. Лесно за читање!. Овозможување на децата да завршуваат и повторуваат повторно и повторно. ИЗБРИШЕТЕ-ИСЧИСТЕТЕ-ПОВТОРЕТЕ. Секоја поединечна флеш картичка има реален цртеж на предната страна и слика од реалниот живот на задната страна.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди