.

.

New
Адаптерот за исправен 12V AC/DC компатибилен со Angels Horn HP-H002 HP-H002-IR HP-H002-WH-US, винил рекорд плеер 500mA 10W DC12V 0,5A 12VDC, кабел за напојување кабел за кабел за кабел за батерии

Адаптерот за исправен 12V AC/DC компатибилен со Angels Horn HP-H002 HP-H002-IR HP-H002-WH-US, винил рекорд

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Подредениот нов глобален адаптер за AC / DC адаптер компатибилен со Angels Horn HP-H002 AT-3600 L HP-H002-BK HP-H002-IR HP-H002-WW-US Purntable Vinyl Record Player DC 12 V 500 MA 10 W DC12 V 0.5 A 10 W 12 VDC 500 MA 12.0 VDC Префрлување на електрична енергија кабел кабел PS wallид полнач за батерии за домашни мрежи PSU. Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Подредениот нов глобален адаптер за AC / DC адаптер компатибилен со Angels Horn HP-H002 AT-3600 L HP-H002-BK HP-H002-IR HP-H002-WW-US Purntable Vinyl Record Player DC 12 V 500 MA 10 W DC12 V 0.5 A 10 W 12 VDC 500 MA 12.0 VDC Префрлување на електрична енергија кабел кабел PS wallид полнач за батерии за домашни мрежи PSU. Подредениот нов глобален адаптер за AC / DC адаптер компатибилен со Angels Horn HP-H002 AT-3600 L HP-H002-BK HP-H002-IR HP-H002-WW-US Purntable Vinyl Record Player DC 12 V 500 MA 10 W DC12 V 0.5 A 10 W 12 VDC 500 MA 12.0 VDC Префрлување на електрична енергија кабел кабел PS Wallид полнач за батерии за домашни мрежи PSU CECCCROHS 100-240.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди