.

.

New
Corro-Protec_ Придвижувана Анодна Прачка За Брадфорд Бел Бојлер, 20-Годишна Гаранција, Го Елиминира Мирисот На Расипано Јајце/Сулфур во рок од 24 часа, Ја Запира Корозијата

Corro-Protec_ Придвижувана Анодна Прачка За Брадфорд Бел Бојлер, 20-Годишна Гаранција, Го Елиминира Мирисот

DEN 2879.20

Тековен
Во продавницата

Исклучете го напојувањето со електрична енергија Исклучете го снабдувањето со вода. Отстранете го притисокот на водата од резервоарот. Отстранете ја анодата на магнезиум. Инсталирајте тефлонска лента на долниот дел од Коро-Заштитата. Вметнете и зашрафете Ја Коро-Заштитата. Инсталирајте ја земјата на резервоарот за топла вода. Поврзете Ја Коро-Заштитната Анода со исправувачот. Поврзете го исправувачот. КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ на МИРИСИТЕ-Елиминирајте го проблемот со мирисот на бојлерот со отстранување на расипаниот мирис на јајца предизвикан од водород сулфид со нашата напредна анодна прачка со погон. ПОСТОЈАНА ЗАШТИТА ОД КОРОЗИЈА-Дизајнирана да биде инсталирана во вашите бојлери со интегрирани анодни прачки, може да помогне во одбраната од секое ниво на тврдост на водата. ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН ДИЗАЈН - со намалување на акумулацијата на минерали на резервоарот, може да помогне да се подобри квалитетот на водата додека се намалува стресот на резервоарот за да се намалат трошоците за енергија. Брза И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА – вклучивме хартија што лесно се следи и чекор-по-чекор ОНЛАЈН PDF инструкции за да го олесниме процесот на инсталација на вашата анодна прачка. ГАРАНЦИЈА сепак, тоа обично нема влијание врз притисокот на водата. Конечно, исклучувањето на водоснабдувањето или извршувањето работи за одржување, исто така, може да овозможи воздух да влезе во системот. Кога резервоарот за топла вода е изложен на корозивна вода, жртвената анода ќе пренесе електрони на внатрешната страна на резервоарот за топла вода за да ја заштити. Анодата полека ќе се исцрпи. По неколку години, нема да има повеќе заштита. За да го заштитите резервоарот, заменете ја постојната анода со Анодна Прачка Со Коро-Заштита И поврзете го тековниот исправувач. Нашиот Коро-Заштитник во комбинација со електричната струја ќе обезбеди подобрена заштита од корозија и ќе го зголеми животниот век на вашиот бојлер.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди