.

.

New
Стандардна Класа Х Приклучок Гејџ, Алатка Челик, Ного, 0.6889 Опсег, 2 Должина

Стандардна Класа Х Приклучок Гејџ, Алатка Челик, Ного, 0.6889 Опсег, 2 Должина

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Класа Х (0 00004" толеранција). Алатка Челик; 60/65 Рк (Ладно Стабилизирани). 4 микроинч завршница или подобро. Круг во рамките на 1/2 од толеранцијата, вклучен сертификат За Точност. 00004" толеранција). Алатка Челик; 60/65 Рк (Ладно Стабилизирани). 4 микроинч завршница или подобро. Круг во рамките на 1/2 од толеранцијата, вклучен сертификат За Точност. Користете како мајстори за калибрирање на мерната опрема или за директно замаглување на деловите. Во секој случај, Овие Класа Х (+. 00004") Приклучните Мерачи обезбедуваат точни, економични стандарди за мерење совршени и за подот на продавницата или За Лабораторија за Метрологија. Вклучен е сертификат за Точност. Достапно со Сертификат За Калибрација што може да се следи ДО НИСТ.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди