.

.

New
Msgumiho nunchucks Безбедна цврста гума за обука Nunchucks nunchakus со челичен ланец и систем за носење топка само за почетници, возрасни и професионалци настапуваат, вежбаат, трен?

Msgumiho nunchucks Безбедна цврста гума за обука Nunchucks nunchakus со челичен ланец и систем за носење

DEN 303.36

Тековен
Во продавницата

Цврсти гумени Nunchucks со силен челичен ланец и мазен систем за лежишта, многу погоден за возрасни и професионалци кои вежбаат, изведуваат, вежбаат Должина на рачката : 11,4 инчи, должина на ланецот : 7,48inch, тежина : 1,39lb. Цврстата цврстина на двоен стап е многу добра, не е лесно да се пробие, многу издржлива. Дизајнот на топката за лежишта е многу мазен, можете лесно да направите каква било акција, ланецот е заварен, многу здрав. Не е погодно за децата да вежбаат, освен ако веќе не се многу професионални. Цврсти гумени Nunchucks со силен челичен ланец и мазен систем за лежишта, многу погоден за возрасни и професионалци кои вежбаат, изведуваат, вежбаат. Должина на рачката : 11,4 инчи, должина на ланецот : 7,48inch, тежина : 1,39lb. Цврстата цврстина на двоен стап е многу добра, не е лесно да се пробие, многу издржлива. Дизајнот на топката за лежишта е многу мазен, можете лесно да направите каква било акција, ланецот е заварен, многу здрав. Не е погодно за децата да вежбаат, освен ако веќе не се многу професионални. Безбедна обука за цврста гума Nunchucks nunchakus со челичен ланец и систем за носење топка само за почетници, возрасни и професионалци изведуваат, вежбаат, обука, вежбаат (1 парчиња).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди