.

.

New
Клијд Ловелет потпиша врамен 16x20 Фото дисплеј ЈСА Селтикс - Автограмирани НБА фотографии

Клијд Ловелет потпиша врамен 16x20 Фото дисплеј ЈСА Селтикс - Автограмирани НБА фотографии

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Клијд Ловелт потпиша врамен 16x20 Фото дисплеј JSA Celtics Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, нема да биде вклучен холограм Клијд Ловелт меморија. Меморијабилии на Бостон Селтикс.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди