.

.

New
ЖЕНГГУИФАНГ ЗГФ-БР 1пц Специјална Прилагодена ПОМ Опрема 1М 10 Заби 11 12 13 14 до 25 26 27 28 29 Заби За Механички Запчаници Делови За Поправка

ЖЕНГГУИФАНГ ЗГФ-БР 1пц Специјална Прилагодена ПОМ Опрема 1М 10 Заби 11 12 13 14 до 25 26 27 28 29 Заби

DEN 501.28

Тековен
Во продавницата

ЗАБЕЛЕШКА : 1 цената за 1 Парче, испорака со стандардни целосни информации за следење. Ова е производ направен по нарачка, производството е ограничено. Дизајнот и цената на шаблонот на менувачот е висока, така што цената за примерокот е скапа. Материјал : ПОМ. Дијаметар на дупката А : 3/ 3.35/ 7/ 8/ 9/ 10/ 11/ 12. цената за 1 Парче, испорака со стандардни целосни информации за следење 2. Ова е производ направен по нарачка, производството е ограничено. Дизајнот и цената на шаблонот на менувачот е висока, така што цената за примерокот е скапа.Модул : 1материјал : Помдијаметар на дупката А : 3/ 3.35/ 7/ 8/ 9/ 10/ 11/ 12.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди