.

.

New
Антички Стил Телефон, Гроздобер Телефон Кабел Ретро Телефон Антички Фиксен Телефон Декор За Подароци, Дневна Соба, Спална Соба Кревет, Студија, Хотел, Домашна Прода

Антички Стил Телефон, Гроздобер Телефон Кабел Ретро Телефон Антички Фиксен Телефон Декор За Подароци, Дневна Соба,

DEN 623.84

Тековен
Во продавницата

Fsk и DTMF ПОВИКУВАЧ ПРОЕКТ, автоматско откривање Бирајте го бројот за да го проверите бројот / проверете го времето. Проверка на бројот на повикувачот, брза проверка, повратен повик. Регионалниот код е филтриран, а регионалниот код е долг 5 цифри. Збир на автоматска IP, секој сет на должина на меморија (вклучувајќи го и зацврстениот ip пристапен број) е 32 бита. Пред-бирање и корекција, должината на пред-бирање е 32 бита. Кодот за бирање се додава сам по себе, а појдовниот код автоматски се суспендира. Овој производ има електронски календар на биро, датум, часовник и неделно прикажување. Можете да го проверите датумот на тоа. Fsk и DTMF ПОВИКУВАЧ ПРОЕКТ, автоматско откривање. Бирајте го бројот за да го проверите бројот / проверете го времето. Проверка на бројот на повикувачот, брза проверка, повратен повик. Регионалниот код е филтриран, а регионалниот код е долг 5 цифри. Збир на автоматска IP, секој сет на должина на меморија (вклучувајќи го и зацврстениот ip пристапен број) е 32 бита. Пред-бирање и корекција, должината на пред-бирање е 32 бита. Кодот за бирање се додава сам по себе, а појдовниот код автоматски се суспендира. Овој производ има електронски календар на биро, датум, часовник и неделно прикажување. Можете да го проверите датумот на тоа. Спецификација : Име : Мс-6100Б Европски ретро Стил Телефонски Материјал : Смола + Имитација Дрво Употреба Опсег : Подароци, дневна соба, спална соба кревет, студија, хотел, домашна продавница, итн. Големина На Производот : Прибл. 17х17х10, 5см/6, 7х6, 7х4, 1инч Пакет Листа : 1 х Телефон 1 х Телефонски Приемник 1 х Кабел 1 х Заграда Забелешка : телефонската заграда има одредена амплитуда на тресење, која е дизајнирана да го избегне принципот на потпора за телефонска поддршка. Нема проблем со квалитетот и тоа не влијае на употребата.

Останатите карактеристики

Name:
MS-6100B European retro style telephone
Material:
Resin + Imitation Wood
Use Range:
Gifts, living room, bedroom bedside, study, hotel, home store, etc.
Product Size:
Approx. 17x17x10.5cm/6.7x6.7x4.1inch
Package List:
1 x Telephone :
1 x Telephone Receiver:
1 x Cable:
1 x Bracket:
Note:
The telephone bracket has a certain amplitude of shaking, which is designed to avoid the principle of leverage for telephone support. There is no quality problem and it does not affect the use.:
Обновено

Слични понуди