.

.

New
BEFIA DZ30L DPNL 230V 1P+N Прекинувач За Преостаната Струја Со Прекумерна&засилувач;Заштитник За Истекување На Кратка Струја RCBO MCB 6-32A

BEFIA DZ30L DPNL 230V 1P+N Прекинувач За Преостаната Струја Со Прекумерна&засилувач;Заштитник За Истекување

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

Заштита На Електрични : инсталацијата е едноставна и лесна за употреба, што ефикасно ги штити електричните апарати Школка е изработена од отпорен на ПЛАМЕН на КОМПЈУТЕР ; може да се користи со прекинувачот на дистрибутивната кутија. Ефект На Заштита од гром : Спречете ја опасноста од гром, заштитете ја безбедноста, брз одговор, добар ефект на заштита од гром. Квалитетни Материјали : Користејќи квалитетни материјали, силни и издржливи, има долг работен век. Широко Користен : Широко се користи во работилници, кутии за мониторинг на отворено, компании, домаќинства, погоден е за новиот енергетски систем за производство на соларна енергија и ја штити струјата на молња поврзана со цевката, директната струја на молња или друг моментален пренапон. Заштита На Електрични : инсталацијата е едноставна и лесна за употреба, што ефикасно ги штити електричните апарати. Школка е изработена од отпорен на ПЛАМЕН на КОМПЈУТЕР ; може да се користи со прекинувачот на дистрибутивната кутија. Ефект На Заштита од гром : Спречете ја опасноста од гром, заштитете ја безбедноста, брз одговор, добар ефект на заштита од гром. Квалитетни Материјали : Користејќи квалитетни материјали, силни и издржливи, има долг работен век. Широко Користен : Широко се користи во работилници, кутии за мониторинг на отворено, компании, домаќинства, погоден е за новиот енергетски систем за производство на соларна енергија и ја штити струјата на молња поврзана со цевката, директната струја на молња или друг моментален пренапон. Изградба И Карактеристика1) Обезбедува заштита од струја на дефект/истекување на земјата,краток спој,преоптоварување и функција на изолација.2)индикација за позиција За Контакт.3) Обезбедува заштита од индиректен контакт од човечко тело.4)Обезбедува комплементарна заштита од директен контакт од страна на човечкото тело.5) Ефикасно ја штити електричната опрема од изолациски дефект.6)Опремен со вклучен неутрален и фазен столб .7)Обезбедува заштита од прекумерен напон.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди