.

.

New
SJT ПРЕТПРИЈАТИЈА, АД. Без Кафе Без Работник Апсорбирачки Камени Подлоги-Подлоги Поддржани Од Плута За Пијалоци-Смешен Кујнски Декор-4 х 4 инчи-Комплет од 4

SJT ПРЕТПРИЈАТИЈА, АД. Без Кафе Без Работник Апсорбирачки Камени Подлоги-Подлоги Поддржани Од Плута За Пијалоци-Смешен

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Подметачите читаат "нема кафе нема работник" Направено од абсорбента камен за апсорпција на капе, истури и кондензација. Подлогите поддржани од плута нема да го оштетат вашиот мебел, масичка за кафе, шалтер или биро. Сите четири подлоги имаат исто уметничко дело. Секој подлога мери речиси 4 х 4 х 1,25 инчи. Печатени и спакувани во САД. Овие подлоги прават одличен подарок за пријателите или семејството!. Подметачите читаат "нема кафе нема работник". Направено од абсорбента камен за апсорпција на капе, истури и кондензација. Подлогите поддржани од плута нема да го оштетат вашиот мебел, масичка за кафе, шалтер или биро. Сите четири подлоги имаат исто уметничко дело. Секој подлога мери речиси 4 х 4 х 1,25 инчи. Печатени и спакувани во САД. Овие подлоги прават одличен подарок за пријателите или семејството!.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди