.

.

New
Гејтс 22/3VX630 Супер HC Обликуван Појас За Напојување, 3vx Дел, 8-1/4 Вкупна Ширина, 21/64 Висина, 63,0 Појас Надвор Од Обемот

Гејтс 22/3VX630 Супер HC Обликуван Појас За Напојување, 3vx Дел, 8-1/4 Вкупна Ширина, 21/64 Висина,

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи Жици врзани за телото за еднаква дистрибуција на оптоварување и намален стрес на свиткување. Засеци обликувани во долната страна за флексибилноста да одговара на снопови со помал дијаметар. Моќна лента за врзување за странична јачина и останување на вистинскиот пат. Работен температурен опсег од -65 до +250 Степени Ф.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди