.

.

New
1993-96 Филаделфија Филис Дејвид Вест #40 Игра Користи Црвена Шапка 7.25 ДП22753-Игра Користи МЛБ Капи

1993-96 Филаделфија Филис Дејвид Вест 40 Игра Користи Црвена Шапка 7.25 ДП22753-Игра Користи МЛБ Капи

DEN 2095.84

Тековен
Во продавницата

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Игра Користи МЛБ Капи. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Игра Користи МЛБ Капи. 1993-96 Филаделфија Филис Дејвид Вест #40 Игра Користи Црвена Шапка 7.25 ДП22753 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен дејвид вест сувенири. Филаделфија филис сувенири.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди