.

.

New
20 Парчиња Уред За Заштита Од Електростатско Празнење TPD5V0L2B3SO-7-F СОТ-23 TPD5V0L2B3SO-7-F

20 Парчиња Уред За Заштита Од Електростатско Празнење TPD5V0L2B3SO-7-F СОТ-23 TPD5V0L2B3SO-7-F

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

20 Парчиња Електростатско Празнење (ЕСП) Уред За Заштита TPD5 V0 L2 B3 SO-7-F СОТ-23 TPD5 V0 L2 B3 SO-7-F 20 Парчиња Електростатско Празнење (ESD) Уред За Заштита TPD5 V0 L2 B3 SO-7-F СОТ-23 TPD5 V0 L2 B3 SO-7-F. 20 Парчиња Електростатско Празнење (есп) Уред За Заштита Тпд5в0л2б3со-7-Ф СОТ-23 ТПД5В0Л2Б3СО-7-Ф.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди