.

.

New
Белофрам 960-007-000 Регулатор На Притисок, 1/8 НПТ, 2-60 пси

Белофрам 960-007-000 Регулатор На Притисок, 1/8 НПТ, 2-60 пси

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Големина на пристаништето : 1/8 "(НПТ) Температурен Опсег : -20° до 160°F. Макс Притисок На Снабдување : 150 PSIG. Капацитет на проток : 14 scfm. Стабилност На Протокот. Големина на пристаништето : 1/8 "(НПТ). Температурен Опсег : -20° до 160°F. Макс Притисок На Снабдување : 150 PSIG. Капацитет на проток : 14 scfm. Стабилност На Протокот. Марш Белофрам 960-007-000 Тип 10 Регулатор На Притисок, 2-60 ПСИ, 1/8" НПТ, 14 скфм. Карактеристиките вклучуваат високо точна регулација на притисокот, стабилност при стартување, стабилност на протокот, автоматски висок капацитет за олеснување низводно, стабилност на притисокот, можност за заклучување и стабилност на температурата. Апликациите вклучуваат индустриски процеси, процедури за инспекција, контрола и аналитичка инструментација.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди