.

.

New
Дорман 621-174 Склоп На Вентилаторот За Ладење На Моторот Компатибилен Со Одбрани Модели На Тојота

Дорман 621-174 Склоп На Вентилаторот За Ладење На Моторот Компатибилен Со Одбрани Модели На Тојота

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Идеална замена - ова склопување на вентилаторот за ладење на моторот беше прецизно дизајнирано за да одговара на вклопувањето и перформансите на склопот на вентилаторот на ладилникот на одредени возила Комплетен пакет-собранието е дизајниран со истите материјали и компоненти како и оригиналниот дел. Обезбеден квалитет-моторите се тестираат во лабораториски услови за да се обезбедат перформанси. Ефективно и сигурно-доверливо производство за многу помалку од истиот дел во застапништвото. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата марка, модел и ниво на облога во алатката за гаража. Идеална замена - ова склопување на вентилаторот за ладење на моторот беше прецизно дизајнирано за да одговара на вклопувањето и перформансите на склопот на вентилаторот на ладилникот на одредени возила. Комплетен пакет-собранието е дизајниран со истите материјали и компоненти како и оригиналниот дел. Обезбеден квалитет-моторите се тестираат во лабораториски услови за да се обезбедат перформанси. Ефективно и сигурно-доверливо производство за многу помалку од истиот дел во застапништвото. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата марка, модел и ниво на облога во алатката за гаража. Ова склопување на вентилаторот за ладење на моторот е прецизно дизајнирано за да одговара на вклопувањето и перформансите на вентилаторот на радијаторот на одредени години, марки и модели на возила. Тоа е ригорозно тестирани за да се обезбеди тоа лади како ефикасно како оригиналниот дел. Овој дел е компатибилен со следниве возила. Пред да купите, внесете ја облогата на вашето возило во алатката за гаража за да ја потврдите опремата. [Тојота Хајлендер : 2008, 2009, 2010].

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди