.

.

New
Зокувип очните капаци на очните капаци со комплексот окра - влошки за чистење на очните капаци и влошки за навлажнувач за иритирани суви очи - Блефаритис третман на

Зокувип очните капаци на очните капаци со комплексот окра - влошки за чистење на очните капаци и влошки

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Решението за суви очи - Zocuwipe го таргетира коренскиот проблем што предизвикува чешање, иритирани, суви очи Сувите очи често се случуваат како резултат на иритација на маргината на очните капаци, а не недостаток на солзи, така што капките за очи не го таргетираат проблемот со коренот. Шипчињата за чистење на зокуларните очни капаци имаат ЗОКРЕКС, напредна формула базирана на окра со природни ботаники и активиран комплекс на полисахарид за длабоко чистење на маргините на очните капаци, дозволувајќи им на очите да се чувствуваат чисти, освежени и навлажнети. Очите може да имаат пренаселување на демодексот што може да ги заглави жлездите и да предизвика иритација. Овие влошки за чистење на очите го отстрануваат демодексот, дозволувајќи им на очите да се чувствуваат освежени. Лесен за употреба-еднаш-ден-ден формулација; Шипките за чистење на зокуларните очни капаци се фантастични отстранувачи на шминка за очи. Идеално за начинот на живот, Zocuwipes се едностепена формула за чисти, освежени очи, без разлика дали носите шминка или не. Ефективна формула развиена од офталмолог за решавање на основната причина на црвени, изгребани очи. Тестиран дерматолог. Доверливи од лекарите со суво око ширум светот - крпите на зокувипе обезбедуваат моментално олеснување на очите!. Решението за суви очи - Zocuwipe го таргетира коренскиот проблем што предизвикува чешање, иритирани, суви очи. Сувите очи често се случуваат како резултат на иритација на маргината на очните капаци, а не недостаток на солзи, така што капките за очи не го таргетираат проблемот со коренот. Шипчињата за чистење на зокуларните очни капаци имаат ЗОКРЕКС, напредна формула базирана на окра со природни ботаники и активиран комплекс на полисахарид за длабоко чистење на маргините на очните капаци, дозволувајќи им на очите да се чувствуваат чисти, освежени и навлажнети. Очите може да имаат пренаселување на демодексот што може да ги заглави жлездите и да предизвика иритација. Овие влошки за чистење на очите го отстрануваат демодексот, дозволувајќи им на очите да се чувствуваат освежени. Лесен за употреба-еднаш-ден-ден формулација; Шипките за чистење на зокуларните очни капаци се фантастични отстранувачи на шминка за очи. Идеално за начинот на живот, Zocuwipes се едностепена формула за чисти, освежени очи, без разлика дали носите шминка или не. Ефективна формула развиена од офталмолог за решавање на основната причина на црвени, изгребани очи. Тестиран дерматолог. Доверливи од лекарите со суво око ширум светот - крпите на зокувипе обезбедуваат моментално олеснување на очите!.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди