.

.

New
Напојување на електрична енергија - Полнач за батерии за/одговара на дигитална камера/модел на видео камера: Rollei NP 60, NP60

Напојување на електрична енергија - Полнач за батерии за/одговара на дигитална камера/модел на видео камера:

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

work with ROLLEI 07 HB0047248, DK3000, DP5300, DP6000, DSX410, DT3200, DT4200, DV H1, DV828, HD, SD12, LP37, RCP, 10325 X, RCP, 8325 X, RCP10325 X, RCP7430 XW, RCP8325 X, SD, HC808, TT, 3200, TT3200, DV5, P3, P5, SD, 40, SD, 5, SD, 55, итн Овој полнач -Од-уметното производство. 100% компатибилен со оригиналниот полнач - тие можат да наполнуваат оригинална батерија, како и батерија на Power Duplex. Погодно наполнете ја батеријата со овој врвен полнач. Ја наплатува вашата батерија со приклучок за цигари дома или во автомобил. Индикатор за светло на LED статус - автоматски свртете се кон режим на мирување откако батеријата е целосно наполнета. Нов дизајн што му дозволува на полначот да седне на која било површина. За разлика од другиот полнач на пазарот што висат директно на штекерот дека батеријата ќе падне на земја!.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди