.

.

New
Willhom LCD Дисплеј eDP Lvds Flex Кабел Замена За Macbook Air 13 Со Модел А1932, А2179 или А2337

Willhom LCD Дисплеј eDP Lvds Flex Кабел Замена За Macbook Air 13 Со Модел А1932, А2179 или А2337

DEN 207.84

Тековен
Во продавницата

Ова е замена вградена порта за прикажување (едп) флексибилен кабел За Macbook Air 13-инчен од крајот на 2018 година до крајот на 2020 година модел а1932, А2179 или А2337 Кабелот e DP го поврзува склопот на екранот со логичката табла. Носи сигнал од лцд-екранот, FACETIME HD камерата и сензорот За амбиентална светлина до логичката табла. 1-Лцд Дисплеј Едп Флекс Кабел. Нашите Лцд-Дисплеј Edp Flex кабли се индивидуално тестирани и гарантирано функционираат совршено. АПН : 923-02440. ППН : 821-01552-03,821-01552-А. За Mac Book Air8,1 Доцна 2018 : MRE82 LL/A, MRE92 LL/A, MREA2 LL/A, MREC2 LL/A, MREE2 LL/a ИЛИ MREF2 LL/A за Mac Book Air8,2 Средината на 2019 : MVFH2 L/A, MVFJ2 LL/A, MVFK2 L/a, mvfl2l/a, mvfm2l/a или mvfn2l/A За Macbookair9,1 ПОЧЕТОКОТ НА 2020 ГОДИНА : MWTJ2 LL/A, MWTK2 L/A, MWTL2 L/A, MWTL2 L/A, MWTL2 L/A,MWTL2 L/A, MWTL2 L/A, MVH22 L/A, MVH42 L / A Или Mvh52l / a За macbookair10, 1 КРАЈОТ НА 2020 ГОДИНА : MGN63 LL / А или MGN73 LL / a. кој е бројот на моделот на вашиот компјутер и бројот на емс ( се наоѓа На долниот капак На Вашиот Компјутер)?. Ве молиме проверете го двојно за да ја одредите компатибилноста. Заменете го лцд-дисплејот edp flex кабел со оштетен конектор или искинат кабел што одговара За Macbook Air 13 " од крајот на 2018 година до крајот на 2020 година модел а1932, А2179 или А2337. Лцд дисплејот едп флекс кабел го поврзува склопот на екранот со логиката board.It кабелот носи сигнал од ЛЦД-екранот, FACETIME HD камерата и сензорот За амбиентална светлина до логичката табла. Вта е вклучена : 1-Лцд Дисплеј едп Флекс Кабел. Компатибилен Со Macbook Air 13" Крајот На 2018 Година До Крајот на 2020 година со моделот A1932, A2179 или A2337 : Mac Book Air8,1 Крајот на 2018 година : (MRE82 LL/A,MRE92 LL/A,MREA2 LL/A,MREE2 LL/A ИЛИ MREF2 L/A), Mac Book Air8, 2 Средината на 2019 година : (мвфх2л/А,Мвфј2л/а,мвфк2л/А,Мвфл2л/А,мвфм2л/А Или Мвфн2л/А), макбукаир9, 1 РАНО 2020 : (МВТЈ2Л/А,МВТК2Л/А, МВТЛ2Л/а, МВХ22Л/А, Мвх42л/А Или Мвх52л/а) ИЛИ macbookair10, 1 Крајот на 2020 година : (Mgn63ll/a или Mgn73ll/A).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди