.

.

New
Sysue Smart Watch Band Ремени За Garmin Fenix 6X 6XPro 5X 5XPlus 3HR Потекло Mk1quick Ослободување Официјален Стил Нараквица

Sysue Smart Watch Band Ремени За Garmin Fenix 6X 6XPro 5X 5XPlus 3HR Потекло Mk1quick Ослободување Официјален Стил Нараквица

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Земја Како Што Е Означено Квалитетен Легиран Материјал., блескави и елегантни, таа е погодна за женски и машки во сите прилики, благородништво, издржливост и,. Се заснова на дизајнот на зглобот, ременот е прилагодлив, многу е погоден за долго носење. квалитетен алтернативен ремен со метален адаптер за замена на ремените за часовници.Густината на легурата е само 60% од онаа на челикот, тоа значи дека оваа лента за часовници ќе биде полесна од челичните ленти со иста големина. Нашата лента од легура ќе покаже сила, добра ригидност и знаци со мала тежина. Ќе ти се допадне. Само затворачот беше изработен од нерѓосувачки челик, бидејќи материјалот не е најдобриот материјал за системот на затворачот. Земја Како Што Е Означено. Квалитетен Легиран Материјал., блескави и елегантни, таа е погодна за женски и машки во сите прилики, благородништво, издржливост и,. Се заснова на дизајнот на зглобот, ременот е прилагодлив, многу е погоден за долго носење. квалитетен алтернативен ремен со метален адаптер за замена на ремените за часовници.Густината на легурата е само 60% од онаа на челикот, тоа значи дека оваа лента за часовници ќе биде полесна од челичните ленти со иста големина. Нашата лента од легура ќе покаже сила, добра ригидност и знаци со мала тежина. Ќе ти се допадне. Само затворачот беше изработен од нерѓосувачки челик, бидејќи материјалот не е најдобриот материјал за системот на затворачот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди