.

.

New
Gigaparts Premium 25 Tech јаглеродни влакна Телескопски јарбол со прицврстувачи на алатка

Gigaparts Premium 25 Tech јаглеродни влакна Телескопски јарбол со прицврстувачи на алатка

DEN 857.60

Тековен
Во продавницата

Полесни од алуминиум или фиберглас Поцврст од челик. Одлична корозија и УВ отпор. Дизајнот на алатката значи дека нема што да се изгуби!. Обоени запира за да ви покажат кога да престанете да го продолжувате делот. Полесни од алуминиум или фиберглас. Поцврст од челик. Нема да се скрши. Одлична корозија и УВ отпор. Одлични својства на компресија. Целосно изолирано. Дизајнот на алатката значи дека нема што да се изгуби!. Обоени запира за да ви покажат кога да престанете да го продолжувате делот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди