.

.

New
Терел Овенс го потпиша Сан Франциско 49ерс 8x10 Фото + JSA COA 23619 - Автограмирани НФЛ фотографии

Терел Овенс го потпиша Сан Франциско 49ерс 8x10 Фото + JSA COA 23619 - Автограмирани НФЛ фотографии

DEN 0.33

Тековен
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Терел Овенс го потпиша Сан Франциско 49ерс 8x10 Фото + JSA COA 23619 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен во меморијалиите на Терел Овенс. Меморијабилии на Сан Франциско 49ерс.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди