.

.

New
Замена на напојување со електрична енергија од 19V DC за JBL Xtreme, Xtreme 2, Extreme, Extreme 2 JBL Boombox Protable Wireless Bluetooth Водоотпорен адаптер за адаптер за адаптер jblxtremebluus

Замена на напојување со електрична енергија од 19V DC за JBL Xtreme, Xtreme 2, Extreme, Extreme 2 JBL Boombox

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

✿ Вклучен напон : AC 100-240 V ~ 15 A / 50-60 Hz; Излез : DC 19 V-3.65 W; Големина на конекторот : 5,5*2,5мм, ве молиме проверете дали приклучокот, волти, засилувачи, вати се совпаѓаат со вашиот звучник . ✿package Вклучете : 1 x AC адаптер и кабел/кабел за напојување од 1 x AC. ✿Compatible with : 19 V AC DC Adapter Power Supply Replacement for JBL Xtreme Portable (Black,Blue,Red) Wireless Bluetooth Speakers / JBL Xtreme / JBL Xtreme 2 / JBL Xtreme 2 Special Edition / JBLXTREMEBLKUS / JBLXTREMEBLUUS / JBLXTREMEREDUS / JBLXTREME2 BLKAM / JBLXTREME2 BLUAM / JBLXTREME2 GRNAM / Jbl од Харман Дел броеви : NSA60 ED-190300 / KCC-REM-JQH-NSA60 ED-190300 / NSA60 ED190300. Secury Обезбедување : 100% компатибилност со оригиналниот, 100% нови од производителот, сертификат за безбедност CE/FCC/ROHS. ✿ Warranty : Понудете 30 дена гаранција за враќање на парите/гаранција од 12 месеци. ✿ Вклучен напон : AC 100-240 V ~ 1.5 A / 50-60 Hz; Излез : DC 19 V-3.65 W; Големина на конекторот : 5,5*2,5мм, ве молиме проверете дали приклучокот, волти, засилувачи, вати се совпаѓаат со вашиот звучник . ✿package Вклучете : 1 x AC адаптер и кабел/кабел за напојување од 1 x AC. ✿Compatible with : 19 V AC DC Adapter Power Supply Replacement for JBL Xtreme Portable (Black,Blue,Red) Wireless Bluetooth Speakers / JBL Xtreme / JBL Xtreme 2 / JBL Xtreme 2 Special Edition / JBLXTREMEBLKUS / JBLXTREMEBLUUS / JBLXTREMEREDUS / JBLXTREME2 BLKAM / JBLXTREME2 BLUAM / JBLXTREME2 GRNAM / Jbl од Харман Дел броеви : NSA60 ED-190300 / KCC-REM-JQH-NSA60 ED-190300 / NSA60 ED190300. Secury Обезбедување : 100% компатибилност со оригиналниот, 100% нови од производителот, сертификат за безбедност CE/FCC/ROHS. ✿ Warranty : Понудете 30 дена гаранција за враќање на парите/гаранција од 12 месеци. Спецификации : Влез : 100-240 V 50-60 Hz Излез : 19 V 3.42 A Енергирање : 65 W Излез : 3-почна големина на конекторот : 5,5 mm × 2,5 mm компатибилен P/N : Полначот за адаптер е тест за да се обезбеди 19 волти JBL XTREME сериски модели модели модели модели модели модели : Compatible Models : JBL Boombox Portable Bluetooth Waterproof Speaker JBL Xtreme, Xtreme 2, Xtreme Special Edition Portable Wireless Speaker JBL Xtreme Portable Wireless Bluetooth Speaker ( Black, Blue , Red ) JBL XTREMEBLKUS, JBL XTREMEBLUUS, JBL XTREMEREDUS, JBL XTREME2 BLKAM, JBL XTREME2 BLUAM, JBL Xtreme2grnam Компатибилни броеви на делови : JBL од Харман : NSA60 ED-190300, KCC-REM-JQH-NSA60 ED-190300, NSA60 ED190300, Apijblboombox IC : 6132a-Jblboombox.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди