.

.

New
W C Fields Movie Momal Cell Markumk Memorabilials Колекционерски комплети постери за книги за постери театар

W C Fields Movie Momal Cell Markumk Memorabilials Колекционерски комплети постери за книги за постери театар

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Секоја обележувач на филмска ќелија е индивидуално завиткана, така што ќе пристигне кај вас во состојба на нане Сликата на артикалот е само на пример . сите филмски ќелии се различни, ако само малку. Вклучува индивидуален клип на оригинален филм од 35 мм, собрани филмски ќелии. Многу уникатни подароци!. Ознаките на филмските ќелии се 6 "x 2", ламинирани со автентична филмска ќелија од 35мм, прикачени е класичен смалување во стил на лента. Секоја обележувач на филмска ќелија е индивидуално завиткана, така што ќе пристигне кај вас во состојба на нане. Сликата на артикалот е само на пример . сите филмски ќелии се различни, ако само малку. Вклучува индивидуален клип на оригинален филм од 35 мм, собрани филмски ќелии. Многу уникатни подароци!. Ознаките на филмските ќелии се 6 "x 2", ламинирани со автентична филмска ќелија од 35мм, прикачени е класичен смалување во стил на лента. Ознаките на филмските ќелии се 6 "x 2", ламинирани со автентична филмска ќелија од 35мм, прикачени е класичен смалување во стил на лента. Вклучува индивидуален клип на оригинален филм од 35 мм, собрани филмски ќелии.A е на задната страна.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди