.

.

New
АК колекција GES до B22d Ultra High Bigh Bright Portable Fan со 5 LED замав 28W

АК колекција GES до B22d Ultra High Bigh Bright Portable Fan со 5 LED замав 28W

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Осветли темна област Помогнете кога се користи со широк спектар на предмети и околина. Потенцијални заштеди. Осветли темна област. Помогнете кога се користи со широк спектар на предмети и околина. Потенцијални заштеди. Супер светли LED сијалички светилки 6000lm високи лумени излезни врвни LED чипови во вкупно целосна покриеност без темно.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди