.

.

New
Далечински Управувач За Јамаха РАВ361 WH25420 EX RAV360 WH254100 RX-V1700 RX-V1700BL HTR-6090 HTR-R6090BL DSP-AX1700 A/V AV Приемник Засилувач

Далечински Управувач За Јамаха РАВ361 WH25420 EX RAV360 WH254100 RX-V1700 RX-V1700BL HTR-6090 HTR-R6090BL DSP-AX1700

DEN 1070.24

Тековен
Во продавницата

Осигурајте се дека наставката на моделот на вашата единица е потполно иста како онаа во нашиот наслов Инфрацрвена Замена, Погледнете ја нашата слика, која може да ја замени вашата стара. Ако вашиот број на модел не е наведен во нашиот наслов,НЕ КУПУВАЈТЕ. Доаѓаат без батерии и прирачник. Доаѓаат без батерии и прирачник. Замената што ќе ја добиете е прикажана На Сликата нема вклучени упатства НЕ КУПУВАЈТЕ АКО вашиот модел не Е Вклучен во нашиот наслов.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди